Get Adobe Flash player

Maak een foto van je poes en de winnaar met mooiste foto ontvangt een poezenpretpakket twv. 20 euro. Stuur je foto naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bel 0611040505 als u het af wil geven. Foto's die geüpload worden zijn na korte tijd zichtbaar onder deze tekst. Het poezenpretpakket is ter beschikking gesteld door Hoogenberg dierenspeciaalzaak in winkelcentrum west.

hoogenberg

 

Om foto's te kunnen uploaden moet u zich eerst registreren: klik hier.

 

Meld u aan na registratie en er verschijnt een uploadmogelijkheid voor jpg bestanden naast dit artikel.

Stuur altijd een mailtje met uw adresgegevens, e-mail, telefoon en eventuele toelichting en vooral naam van het fotobestand.

 

Een paar aanvullende opmerkingen omdat er vragen over waren: De jury is niet iemand van lijn6 of familie. Iedereen mag zoveel inzenden als die wil. Je hoeft je niet te registreren maar kan de foto'sgewoon naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. sturen. Wil je uploaden dan moet je je wel registreren, dit is om te voorkomen dat flauwe mensen niet serieuze foto's uploaden. Alle naam- / adresgegevens worden nergens voor gebruikt en na de uitreiking van de prijs vernietigd.

 

Bekijk de ingezonden bestanden hier

 

poeswedstr3

 


juridische

Weerfoto's Beijum

beijumnieuws2