Get Adobe Flash player

JVStoom

Het mag duidelijk zijn dat er op dit moment een ware rel ontstaan is over het doen en laten van de NLA wijkteams in Groningen. Een nieuw onderzoek naar het reilen en zeilen van deze wijkteams is in de maak na incidenten zoals in de Wijert.

Maar Beijum komt er ook niet zonder kleerscheuren van af. Bram Hulzebos, journalist bij het Dagblad van het Noorden, heeft er in de krant van zaterdag 2 februari 2013 een groot artikel over geschreven. Elk wijkteam heeft namelijk een budget ontvangen van de gemeente om ideeën van bewoners te kunnen uitvoeren. Het vermoeden bestaat dat de organisaties die in de wijkteams zitten hun eigen ideeën met hamerslag goedgekeurd zien en de bewoners vaak bakzeil moeten halen.

Wat er ook uit het onderzoek komt , het viel Bram Hulzebos op dat de secretaris van de Bewoners Organisatie Beijum, tevens lid van het wijkteam en hoofdredacteur van de Beijumkrant (Bkrant) er nare twittergewoonten op na houdt (artikel DVHN lezen: klik HIER).

Een burger van Groningen heeft zelfs openlijk een klacht ingediend en alle raadsleden een overzicht van Veldmans tweets gestuurd opdat hij wil stoppen met dit akelige gedrag (zie onder). Mensen openlijk afzeiken en voortdurend mensen die een andere mening hebben dan zijn eigen BOB sekte leugenaars noemen.

En zo kennen we hem weer zoals een aantal mensen van lijn6 hem meegemaakt hebben. Briesend met stoom uit de oren wil hij zijn tanden laten zien (zie foto boven). Vooral als je een andere mening hebt dan Wim Klein wil hij iedereen wel neermaaien. Als vazal weet hij niet beter maar het is de moeite waard dat iedereen gewaarschuwd is. Behalve de mensen van het wijkteam dan want die zien hem als een zeer gewaardeerde collega ??

Hans Koopman


Lees ook:BEIJUM IN DAGBLAD VAN HET NOORDEN  ,op beijumnieuws

 Bericht burger over twittergedrag secretaris BOB Beijum-1 Pagina 1

Bericht burger over twittergedrag secretaris BOB Beijum-1 Pagina 2

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen

juridische

Weerfoto's Beijum

beijumnieuws2