Get Adobe Flash player

Nieuwsflits

In het weekend en vandaag op 24 juni werd veel gebruik gemaakt van de Kardingerplas, dit staat ook op de voorpaginga van de Beijumer: De maatregelen die allemaal zijn genomen om blauwalg tegen te gaan. Het zwemwater was vandaag 24 graden Celsius net als gisteren. Met deze temperaturen is het makkelijk om behoorlijk hard te zwemmen omdat de gewrichten soepel blijven in het warme water. Vandaag was de Beijumer weer rond gebracht bij: het Gezondheidscentrum: fysiotherapie, Huisartsen, apotheek. In wc west: De slager, AH, Primera, Domino, Dierenspeciaalzaak Hoogenberg. In wc oost: Melsemaheerd, bibliotheek en Wij-werken. Verder: De Boerderijum, De Zijlen en kinderdagverblijf en de Wiershoeck. Het Palet is ook al voorzien van 5 exemplaren. Morgen breng ik de overige kranten langs alle lagere scholen in Beijum. Misschien leuk om te weten dat we bezig zijn om een jongerenpagina op te zetten met meiden uit het Trefpunt. Tot nu toe heb ik deze pagina zelf gevuld met jeugdnieuws.

 

bw1 IMG 4711De Beijumer ligt nu al bij de AH en de Primera

Knipsel nieuw

 

 

L1030682 2een werkgroep is bezig geweest met het onderwerp blauwalg tegen te houden in het zilvermeer, deze foto is een aavulling voor bij dat geschreven stuk in de Beijumer van een paar maanden geleden.  Binnenkort zal de werkgroep wellicht daarover in de Beijumer over terugkomen. Vorig jaar 17 juli 2018 werd er blauwalg geconstateerd in het zilvermeer.

De Beijumer geeft goed weer wat er allmaal in Beijum afspeelt, het is een wijk in beweging. En om op de hoogte te blijven hiervan geeft de eerste pagina daarvan een goede samenvatting daarvan. Woensdag is de deadline maar voor die tijd op dinsdag 23 april ligt hij al in wc-west bij AH, Primera, de slagerij, Hoogenberg, de beide kapsalons, Domino's, het Gezondheidscentrum, de Wiershoeck, de Boerderijum en Kinderdagverblijf de Mallemolen en de Beijumerweg. Verder de fietsenhandel en schoenmaker in wc-west. In wc-oost ligt de Beijumer in de bibliotheek, bij de kapper, Wij-werken en de kapsalon. Mocht u geen Beijumer in de bus hebben gekregen dan zijn er genoeg plaatsen om hem wel te kunnen krijgen. Ook de scholen Het Palet en Dom Helder Camara zijn voorzien.

IMG 1056 kopieDe Beijumer ligt vanaf de 23e bij de Primera

De Beijumer is afgelopen maandag op 25 februari weer uitgebracht, daarna is de krant door heel Beijum verspreid. Mocht u niet in Beijum wonen en u wilt de krant toch graag ontvangen dan is hij op de volgende plaatsen verkrijgbaar: alle lagere scholen in Beijum, het Gezondheidscentrum, de bibliotheek, alle kapperszaken in beide winkelcentra, de Primera, dierenzaak Hoogenberg, de slagerij, AH, de Wiershoeck, de Boerderijum en in bijna alle winkels in wc-west en oost. Het hoofdnieuws is de verhuizing van de Kleihorn, het Heerdenhoes, Wij, de Zijlen en de senioren naar het nieuwe gebouw aan de Melsemaheerd. De aanblik van het gebouw staat vermeld op de eerste bladzijde van de Beijumer.
krant IMG 6506De Beijumer lag maandag al bij de Primera in het schap

juridische

Weerfoto's Beijum

beijumnieuws2